Persondatapolitik

Som samarbejdspartner i Cesso.dk foretager vi en registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den ønskede serviceydelse til dig, og for at gennemføre vores fælles samarbejdsprojekt. Personoplysningerne registreres hos Cesso.dk og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle kundedata behandles ansvarligt og ifølge reglerne i Databeskyttelsesforordningen. Oplysninger afgivet til Cesso.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Dog forbeholder Cesso.dk sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og eventuelt mailadresse indenfor de rammer, som du som kunde har været med til at fastlægge i forhold til vores samarbejdsprojekter. Som samarbejdspartner i Cesso.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Du har disse rettigheder iht. persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Cesso.dk på annette@cesso.dk

 

Dataansvarlig:

Cesso.dk

Remisevej 1

7330 Brande

Tlf.: +45 97 18 09 09